De Zwaan Metaal-Dordt B.V.
search

Vlamspuiten

Slijtage aan uw onderdelen? Voorkom stilstand door uw onderdelen te laten vlamspuiten. Het vlamspuiten zorgt ervoor dat uw onderdelen langer meegaan. Het is geschikt voor zowel gebruikte als nieuwe onderdelen. Wij bij De Zwaan Metaal zijn sinds 1957 gespecialiseerd in vlamspuiten voor het oplossen en voorkomen van slijtage en verspilling. Graag helpen wij u verder om voor uw (toekomstige)machine een duurzamere oplossing te bieden.

Prijs aanvragen

Wat is vlamspuiten?

Vlamspuiten is een proces waarbij een deklaag wordt gespoten op het oppervlak van een onderdeel. Afhankelijk van de techniek is dit dunne laagje ten behoeve van corrosiebestendigheid, slijtage preventie, hitteweerstand, erosiebestendigheid of elektronische isolatie van het onderdeel. Wij bij De Zwaan Metaal zijn gespecialiseerd in het vlamspuiten van:

  • Bussen, liners, sleeves en loopbussen
  • Tandwielkasten
  • Aandrijfassen
  • Plunjer stangen
  • Draaiende onderdelen
  • Doorvoerende onderdelen
Vlamspuiten - Wat is vlamspuiten?
ONZE TECHNIEKEN

Uw specialist in vlamspuiten sinds 1957

Sinds 1957 zijn wij bij De Zwaan Metaal gespecialiseerd in het aanbrengen van innovatieve coatings door middel van vlamspuiten. Deze coatings zijn ten behoeve van corrosiebestendigheid, slijtage preventie, hitteweerstand, erosiebestendigheid en elektronische isolatie. Eveneens valt maatvoering en slijtage herstel van uw kostbare onderdelen ook onder ons specialisme. Al meer dan 65 jaar bieden wij de oplossing voor het voorkomen van slijtage en verspilling van uw onderdelen. Graag helpen wij u verder om uw (toekomstige) machine een duurzamere oplossing te bieden.

Voor- en nabewerkingen vlamspuiten in huis

Hoe u de onderdelen aanlevert voor het vlamspuiten, kan u het beste met onze experts overleggen. De Zwaan Metaal kan alle vóór- en nábewerkingen veelal in huis verzorgen. Hierdoor kunnen wij snelle levertijden hanteren. Doordat wij al meer dan 65 jaar ervaring hebben op het gebied van vlamspuiten en machineren gaan wij niet snel een uitdaging uit de weg. Wij kunnen u volledig ontzorgen door het compleet vervaardigen van uw onderdeel en het transport regelen. Van A tot Zwaan, bij ons bent u aan het juiste adres!

Prijs aanvragen

Certificaten en lidmaatschappen

GTS Europe

GTS Europe

Lloyd's Register

Lloyd's Register

VTS

VTS

Koninklijke Metaalunie

Koninklijke Metaalunie

Uw onderdelen snel terug in huis na vlamspuiten

Uw onderdelen voorzien van een coating door middel van vlamspuiten kunnen wij veelal in huis verzorgen. Hierdoor heeft u uw onderdelen weer snel terug. In overleg met u bepalen we hoe u de onderdelen kunt aanleveren. Heeft u nog vragen over metalliseren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Neem contact op

Wat ons uniek maakt

local_shipping
Snelle en spoed levering
info
65 jaar ervaring
person
Specialist in roterende onderdelen
workspace_premium
Lloyd's gecertificeerd
lightbulb
State of the art machinepark