De Zwaan Metaal-Dordt B.V.
search

Onderdeel volledig machineren en coaten

Een onderdeel volledig van tekening laten machineren en coaten? Dat is geen probleem bij de Zwaan Metaal. Door preventief uw onderdelen te voorzien van een innovatieve metallische coating voorkomt u slijtage of verbertert u de eigenschappen van uw onderdeel. Door een uitgebreid innovatief machinepark en team van specialisten zijn wij in staat onderdelen vanaf tekening te produceren. Zowel enkelstuks als kleine series behoren tot de mogelijkheid. Door Onderdelen bij ons te laten vervaardigen en coaten wordt u volledig ontzorgt en kunnen wij onze expertise er op los laten. Daarnaast komt dit de doorlooptijd ten goede en is spoed levering mogelijk. Ook op het gebied van transport kunnen wij u verder helpen, vraag ons naar de mogelijkheden. Vraag direct een offerte aan via onze eenvoudige aanvraag tool of via het contact formulier.

Neem contact op
2767-Robot+blauwe+gloed.webp
Onderdeel volledig machineren en coaten - Sinds 1957 de specialist in metallische coatings

Sinds 1957 de specialist in metallische coatings

Sinds 1957 is De Zwaan gespecialiseerd in het aanbrengen van innovatieve metallische coatings. Deze coatings zijn ten behoeve van corrosiebestendigheid, slijtage preventie, hitteweerstand, erosiebestendigheid en elektronische isolatie. Eveneens valt maatvoering en slijtage herstel van uw kostbare onderdelen ook tot ons specialisme. Al meer dan 65 jaar bieden wij de oplossing voor het voorkomen van slijtage en verspilling van uw onderdelen. Graag helpen wij u verder om uw (toekomstige) machine een duurzamere oplossing te bieden.

De leverancier voor uw innovatieve coatings

Hoe u de onderdelen aanlevert kan u het beste met onze experts overleggen. De Zwaan Metaal kan alle vóór- en nábewerkingen veelal in huis verzorgen. Hierdoor kunnen wij snelle levertijden hanteren. Doordat wij al meer dan 65 jaar ervaring hebben op het gebied van metalliseren en machineren gaan wij niet snel een uitdaging uit de weg. Wij kunnen u volledig ontzorgen door het compleet vervaardigen van uw onderdeel en het transport regelen. Van A tot Zwaan, bij ons bent u aan het juiste adres!
 

Over De Zwaan Metaal

Ons specialisme is het aanbrengen van innovatieve metallische coatings. 

Wij van De Zwaan Metaal zijn experts op het gebied van:

  • Loopbussen, liners, afdichtingsvlakken en scheepschroefafdichtingen
  • Maatvoering, lagerpassing en passing herstel van roterend equipment
  • Het verbeteren en veranderen van oppervlaktes van hightech onderdelen.

Wij doen dit voor onderdelen van ø10mmx50mm tot ø1500x5500mm.

Al meer dan 65 jaar ervaring

Bij De Zwaan Metaal zijn we sinds 1957 gespecialiseerd in het oplossen en voorkomen van slijtage en verspilling. Graag helpen wij u verder om voor uw (toekomstige)machine een duurzamere oplossing te bieden.

Neem contact op