De Zwaan Metaal-Dordt B.V.
search

Lasercladden

Lasercladden is een techniek die tussen het vlamspuiten en oplassen in zit. Hierdoor heeft het de nauwkeurigheid van het vlamspuiten en de metallische verbinding van het lassen. Er ontstaat een zeer klein gecontrolleerd smeltbad door een laser  van het basis materiaal en de aan te brengen laag. Dit kan zowel op gebruikte als nieuwe onderdelen worden toegepast. Bent u benieuwd wat de Zwaan Metaal u kan bieden en wat de techniek Lasercladden u kan bieden neem dan contact op.

Prijs aanvragen

Maximale hechting

Bij het Lasercladden worden metallische lagen doormiddel van een kliene laser vastgelast op het substraat (product). Door deze lasverbinding heeft de laag een maximale hechting aan het substraat. Hierdoor kan de laag op verschillende manier belast worden zonder uit te breken.

Hardere en slijtvastere laag? Kies voor HVOF

Als de wens is om een zeer slijtvaste laag aan te brengen is adviseren wij u te kiezen voor een HVOF gespoten laag. Met de HVOF techniek zijn er hardere lagen aan te brengen op uw producten.

Lasercladden - HVOF spuiten - Specificaties van HVOF spuiten
Lasercladden - Sinds 1957 de specialist in metallische coatings

Sinds 1957 de specialist in metallische coatings

Sinds 1957 is De Zwaan gespecialiseerd in het aanbrengen van innovatieve metallische coatings. Deze coatings zijn ten behoeve van corrosiebestendigheid, slijtage preventie, hitteweerstand, erosiebestendigheid en elektronische isolatie. Eveneens valt maatvoering en slijtage herstel van uw kostbare onderdelen ook tot ons specialisme. Al meer dan 65 jaar bieden wij de oplossing voor het voorkomen van slijtage en verspilling van uw onderdelen. Graag helpen wij u verder om uw (toekomstige) machine een duurzamere oplossing te bieden.

De leverancier voor uw innovatieve coatings

Hoe u de onderdelen aanlevert kan u het beste met onze experts overleggen. De Zwaan Metaal kan alle vóór- en nábewerkingen veelal in huis verzorgen. Hierdoor kunnen wij snelle levertijden hanteren. Doordat wij al meer dan 65 jaar ervaring hebben op het gebied van metalliseren en machineren gaan wij niet snel een uitdaging uit de weg. Wij kunnen u volledig ontzorgen door het compleet vervaardigen van uw onderdeel en het transport regelen. Van A tot Zwaan, bij ons bent u aan het juiste adres!
 

Certificaten en lidmaatschappen

GTS Europe

GTS Europe

Lloyd's Register

Lloyd's Register

VTS

VTS

Koninklijke Metaalunie

Koninklijke Metaalunie