De Zwaan Metaal-Dordt B.V.
search

Versleten lagerpassing

Voor versleten passingen bied de Zwaan Metaal snel oplossingen. Afhankelijk wat de oorzaak is van de slijtage kunnen wij u een passende innovatieve metallische coating adviseren. Inwendige passingen of uitwendige passingen zijn voor ons beide veelal geen probleem en kunnen wij door een uitgebreid machinepark in huis herstellen. Bent u benieuwd wat wij u kunnen bieden? Neem dan contact op of vul onze handige offerte aanvraag tool in dan heeft u snel uw offerte. 

Offerte aanvragen
2732-whatsapp-image-2020-02-17-at-081602-1.jpeg

Producten

Veel verschillende onderdelen bevatten kritische passingen denk hierbij aan pompassen, aandrijfassen, rotorassen, lagerschilden, lagerstoelen, lantaarnstukken, tandwielassen etc. Afhankelijk in welke omgeving, belasting en toepassing van uw installatie en onderdeel zullen wij u een innovatieve metallische coating adviseren.

Versleten lagerpassing - Abrasieve slijtage
Versleten lagerpassing - Abrasieve slijtage afbeelding links

Wat te doen bij een versleten (lager)passing

Om een versleten (lager)passing te reviseren kunnen wij gebruik maken van verschillende technieken. Dit zijn HVOF spuiten, elektrisch draadspuiten, autogeen poederspuiten koud en plasma spuiten. De keuze welke techniek gebruikt wordt is afhankelijk van het product en in welke omstandigheden deze wordt gebruikt. Aan de hand van de techniek word een advies gegeven welke metallische coating het best gekozen kan worden.

Over De Zwaan Metaal

Ons specialisme is het aanbrengen van innovatieve metalische coatings. 

Wij zijn de expert voor:

  • Loopbussen, liners, afdichtingsvlakken en scheepschroefafdichtingen
  • Maatvoering, lagerpassing en passing herstel van roterend equipment
  • Het verbeteren en veranderen van oppervlaktes van high tech onderdelen.

Wij doen dit voor onderdelen van ø10mmx50mm tot ø1500x5500mm.

Al meer dan 65 jaar ervaring

Bij Zwaan Metaal wij sinds 1957 gespecialiseerd in het oplossen en voorkomen van slijtage en verspilling. Graag helpen wij je verder om voor je (toekomstige)machine een duurzamere oplossing te bieden.

Neem contact op