De Zwaan Metaal-Dordt B.V.
search

Ingelopen keeringen, seals en afdichtingen

Ingelopen keeringen, seals en stopbuspakkingen ziet de Zwaan Metaal dagelijks voorbij komen. DOor meer dan 65 jaar ervaring met het herstellen van deze slijtage en het preventief aanbrengen van metallische coatings om deze slijtage te voorkomen zijn wij expert geworden op dit gebied. Voor de verschillende toepassingen, prijs ranges en gradatie aan schade bieden wij passende oplossingen. Onze beste en de meest gewilde oplossing is de ZM Ultimate Tungsten coating dit is een wolfraamcarbide coating met een hardheid op microbasis van 72Hrc! Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid machinepark waardoor wij alle voor en nabewerkingen in eigen huis kunnen uitvoeren. Hierdoor kunnen wij korte doorlooptijden hanteren en zijn spoedopdrachten ook mogelijk.

 

 

 

Prijs aanvragen
2751-ingelopen-seals-groot-onderdeel.jpg

Producten

We zien ingesleten sealvlakken  en keeringbanen op de meest uiteenlopende onderdelen afkomstig uit uiteenlopende industrieën. Van pompassen tot scheepsschroef afdichtings bussen (loopbussen,liners). Iedere toepassing en onderdeel heeft andere eisen en andere belastingen. Voor al deze verschillende situaties hebben wij verschillende innovatieve metallische coatings in het assortiment.

Ingelopen keeringen, seals en afdichtingen - Abrasieve slijtage
Ingelopen keeringen, seals en afdichtingen - Abrasieve slijtage afbeelding links

Wat te doen bij ingelopen keeringbaan of preventie?

Wij bieden meerdere coatings om de slijtage zo snel als mogelijk te verhelpen en in de toekomst te voorkomen. Wo hebben wij een kosten efectieve coating genaamd ZM Excelent Stainless, een coating voor chemische omgevingen ZM Excelent Ceramic en onze meest slijtvaste coating die voor veel verschillende omstandigheden geschikt is de ZM Ultimate Tungsten.

Over De Zwaan Metaal

Ons specialisme is het aanbrengen van innovatieve metallische coatings. 

Wij van De Zwaan Metaal zijn experts op het gebied van:

  • Loopbussen, liners, afdichtingsvlakken en scheepschroefafdichtingen
  • Maatvoering, lagerpassing en passing herstel van roterend equipment
  • Het verbeteren en veranderen van oppervlaktes van hightech onderdelen.

Wij doen dit voor onderdelen van ø10mmx50mm tot ø1500x5500mm.

Al meer dan 65 jaar ervaring

Bij De Zwaan Metaal zijn we sinds 1957 gespecialiseerd in het oplossen en voorkomen van slijtage en verspilling. Graag helpen wij u verder om voor uw (toekomstige)machine een duurzamere oplossing te bieden.

Neem contact op